Over Binamed

Binamed beschermt je huid tegen de effecten van krabben. Door de verbandkleding te dragen, voorkom je prikkels waardoor je gaat krabben. Het helpt bij klachten als pijn, jeuk, branderige plekken die ontstaan door eczeem, het fenomeen van Raynaud of andere chronische inflammatoire huidproblemen.

Effectief tegen irritatie en jeuk

Beschermt tegen krabben en infecties

Wetenschappelijk bewezen werking

Verbandkleding voor chronische huidaandoeningen

Binamed wordt geadviseerd bij chronische (huid)aandoeningen, waaronder eczeem en het fenomeen van Raynaud. De materialen en de afwerking zijn er volledig op gericht om huidirritatie te voorkomen en de huid te beschermen.

Verkrijgbaar in 2 varianten:

Binamed krabpak

Door het dragen van het Binamed krabpak wordt de huid rustiger. Je huid herstelt sneller. Binamed kan dag en nacht onder de normale kleding gedragen worden. Het krabpak voorkomt prikkels waardoor je gaat krabben, beschermt je huid tegen de effecten van krabben en reguleert warmte en vocht van je huid.

Bekijk de krabpakken

Binamed zilverkleding

Binamed zilverkleding is een krabpak waarin zilvergaren is verwerkt. Dit materiaal geeft een antibacteriƫle werking. Naast de eigenschappen van het gewone krabpak, beschermt Binamed zilverkleding de huid ook tegen bacteriƫn, micro-organismen en schimmels.

Bekijk de zilverkleding

Materialen

De materialen en de afwerking van Binamed verbandkleding is er volledig op gericht om huidirritatie te voorkomen en de huid te beschermen. Binamed bevat daarom alleen huidvriendelijke materialen.

Bekijk welke materialen we gebruiken in de Binamed krabpakken en zilverkleding, en welk effect deze materialen hebben op de gevoelige of beschadigde huid.

> Meer over de materialen

Werking

Onze Binamed krabpakken en zilverkleding bieden unieke voordelen voor mensen die last hebben van een gevoelige of beschadigde huid. Lees welke voordelen dat zijn voor beide collecties.

> Meer over de werking

Gebruik

Sommige verbandkledingstukken hebben bijzondere kenmerken in de manier van dragen. De manier waarop elk artikel gedragen hoort te worden leggen we uit.

Daarnaast zijn bij het wassen en drogen van Binamed verbandkleding speciale voorschriften nodig, die we met je zullen doornemen.

> Meer over het gebruik

Meer over vergoedingen

Bekijk of Binamed bij jouw huidaandoening wordt vergoed.

Vergoedingen